Fotograaf: Mark David
Fotograaf: Rene Castelijn

Kim is een actrice en theatermaker en met een veelzijdig, muzikaal en komisch talent.

Zij studeerde in 2003 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie.

Sindsdien speelde zij in tal van theaterproducties zoals; 14 De Musical, Jan Jans en de kinderen, Minoes, Pluk van de Petteflet en Boer Koekoek

Zij speelde oa bij gezelschappen als Bonte Hond, Het Ballet Orkest, MaxTak, Firma Rieks Swarte.

Ook stond Kim in twee familievoorstellingen van Pieter Kramer en Don Duyns; Woefsidestory en Repelsteeltje en de blinde prinses als koningin Juliana.

Eigen werk:

Eerder maakte Kim twee cabaretvoorstellingen, tegenwoordig maakt zij haar eigen jeugdvoorstellingen o.a. Eendje en De hond die licht gaf in de regie van Marije Gubbels.

Komend seizoen maakt zij de nieuwe jeugdvoorstelling Beuk! samen met Bram de Goeij en Rogier in ’t Hout. Een komische muzikale slapstickvoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar.

Verder verleent Kim haar stem aan tal van animatiefiguren, zij is o.a. de Nederlandse stem van Donald Duck. Ze was te zien in de jury van All Together Now en speelde in series en films als: Jeuk, Flikken Maastricht, Studio Snugger, Klokhuis, Adem in Adem uit, Dirty Lines, Dummie de Mummie en De Piraten van Hiernaast. Zij is vier keer genomineerd voor een Musicalaward voor beste vrouwelijke bijrol.

Kim in gesprek met Mike Starink

Kim in gesprek met Jörgen Rayman